Tarsus massagebänkar

Tarsus hierontapöydät 


Me SweHealth on ylpeä toimittaja Tarsolainen, tunnettu ruotsalainen valmistettu hierontapöydät valmistettu yli 75 000 kappaletta

Monet kansalliset joukkueet, sekä useita ruotsalaisia ja useita ulkomaisia, on monen vuoden kokemus Tarsolainen penkit sekä määriä muita urheiluseuroja sekä hierojat ja muut terapeutit eri puolilla maailmaa.

1,5 vuotta sitten otimme askeleen päässä keinonahkaa pehmennysaineet nimeltään ftalaatteja. Otamme nyt uuden askeleen ja nahka nimeltään Peri, joka on vielä parempi. Uutta on myös, että nyt kaikki asiakkaat voivat valita kaikkien värit, yhteensä yhdeksän värejä, ilman lisäkustannuksia!

Uusi keinonahka - ja tässä olemme ensimmäinen Ruotsin toimittajien keskuudessa tällä päivitys - on synteettinen nahka PVC ns ftalaatteja. Ftalaatit ovat ryhmä kemikaaleja käytetään perinteisesti muun muassa PVC: n pehmittämiseen. Se on ftalaatteja vapaa tarkoittaa, että se voidaan käyttää myös alueilla, joilla on vaatimus, että ftalaatit ei ehkä tapahdu. Nahka, jotka eivät sisällä ftalaatteja ovat osoittautuneet kestävämpiä ja tuoksuu vähemmän kuin useimmat tuotteita ftalaatteja.


Lue Tarsus-penkkien osto-opas >> https://www.swehealth.fi/ostaminen-opas-tarsus-penkit-n-4


Uusi materiaali

Tammikuun / helmikuun 2020 kuukaudessa korvaamme vanhan keinonahan penkkien tyynyillä ja korvaamme mallisto uudella PU-materiaalilla. 

Tunne ja ulkonäkö ovat hyvin samankaltaisia. Parin vuoden kuluttua kokeista yhdeltä jälleenmyyjältämme, jolla on monia hierojia sekä muutama muu asiakas, kokemuksemme on, että se säilyttää pehmeyden paremmin ja tuntuu yleensä raikkaampana paljon kauemmin.

PU-materiaalia on saatavana viidessä värissä: musta, vaaleanharmaa, sininen, bensiini ja viininpunainen. Koska ostettava materiaali on kalliimpaa, muutoksen yhteydessä tapahtuu pieni hinnankorotus: 250 kruunua, sis. Alv kannettavissa penkeissä ja 375 kruunua kiinteissä penkeissä, ja muutama prosentti verhoiluilla varusteista.

Ota yhteys vanhojen värien lisävarusteisiin