Gabbiano Kundstol frisör Wersal guld grön

Halvin toimitus alkaen 112,97 €
Koodi: 148442
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
632,45 €
Verollinen: 122,41 €
st

Unik kundstol till frisörsalong

Den eleganta Gabbiano Wersal frisörstolen utrustad med en effektiv hydraulisk hiss har designats för att säkerställa hög användningskomfort och underlätta utförandet av ett brett utbud av behandlingar. Den unika formen, intressanta quiltningen och dekorativa polerade element i guldnyanser ger den ett elegant utseende och kommer att framhäva interiörens karaktär.

Bekvämlighet med anpassning

Den slitstarka hydrauliska lyften låter dig fritt justera höjden, vilket gör att sitsnivån kan justeras mellan 47-63 cm – även när klienten sitter på stolen. Detta säkerställer bekväm användning, vilket gör att stolen enkelt kan anpassas till höjden på både klienten och frisören . Det profilerade ryggstödet täckt med syntetiskt läder gör att du kan ta en bekväm position, vilket ger utmärkt ryggstöd, vilket är särskilt viktigt vid behandlingar som varar i många timmar.

Genomtänkta lösningar

En solid, cirkulär bas garanterar möbelns stabilitet. Den släta ytan med spegelfinish gör detta element lätt att hålla rent . En bekväm sits med skumfyllning säkerställer hög användningskomfort även under många timmars behandlingar. Den fulla rotationsmekanismen gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt. Armstöden placerade på lämplig höjd möjliggör en korrekt positionering av klientens axlar – detta innebär att han inte begraver huvudet i sina axlar eller lutar sig – vilket tydligt underlättar exakt utförande av behandlingar, inklusive hårklippningar.

Enkelhet och hög användarkomfort

Den visuellt intressanta möbeln är fylld med slitstarkt, deformationsbeständigt skum , och klädseln är gjord av behagligt syntetiskt läder i gröna nyanser. Materialen som används gör utrustningen hållbar, bekväm att använda, fuktbeständig och lätt att rengöra . Dekorativ quiltning med femhörningar och en iögonfallande form ger den en unik karaktär . Frisörstolen Gabbiano Wersal kännetecknas av en sofistikerad design som gör att stolen ser snygg ut i många eleganta salonger.

Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas.

Data:

Hydraulisk lyft

Bas: rund

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färger: nyanser av grönt och guld

Guldelementen är belagda med lack.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita