Parturituoli asiakastuoli edullisesti QS-B1801 musta

Halvin toimitus alkaen 112,97 €
Koodi: 147831
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
522,97 € 248 €
Verollinen: 48 €
st

Edullinen asiakastuoli kampaaja kampaamo

Koe uusi mukavuuden ja toiminnallisuuden taso kaasunostimella varustetulla parturituolihiusjärjestelmällämme QS-B1801. Tyylikäs muotoilu, klassiset värit ja koristeellinen tikkaus tekevät siitä paitsi esteettisen lisäyksen, myös käytännöllisen ratkaisun työpaikallesi.

Toimivuus ja työmukavuus

Joustavan kaasukäyttöisen nostimen avulla voit helposti säätää istuimen korkeutta välillä 38-51 cm, jopa epätavallisissa olosuhteissa salongin ulkopuolella. Säädä istuimen korkeutta sekä asiakkaan että kampaajan mukavuutta varten ja nauti täydellisestä pyörimisestä ergonomiseen työskentelyyn. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja, joka on päällystetty synteettisellä nahalla ja tyylikkäällä tikkauksella, tarjoaa erinomaisen tuen pitkien hoitojen aikana. Selkänojan ja istuimen välisen näppärän aukon ansiosta salonki on helppo pitää puhtaana, mikä säästää arvokasta aikaa jokaisen asiakkaan käyntien välillä.

Käyttäjämukavuus keskittyy

Tukevan pyöreän pohjan ja helposti puhdistettavan pinnan ansiosta kampaamotuolimme on sekä vakaa että käytännöllinen. Istuimen vaahtomuovitäyttö takaa korkean käyttömukavuuden myös pidempien hoitojen aikana. Käsinojat on sijoitettu optimaaliselle korkeudelle asiakkaan hartioiden oikean asennon varmistamiseksi, mikä mahdollistaa tarkat hoidot ilman turhaa vaivaa.

Tyylikäs viimeistely, joka herättää huomion

Esteettisesti muotoiltu huonekalu on täytetty kestävällä vaahdolla pitkäaikaiseen käyttöön. Synteettinen nahkaverhoilu ei ole vain mukava istua, vaan myös kosteutta hylkivä ja helppo puhdistaa. Eleganttien mustien sävyjen, koristeellisten tikkausten ja kromiyksityiskohtien ansiosta parturituolimme tuo salongiisi ajatonta eleganssia.

Tekniset tiedot ja sisältö

Parturituolimme toimitetaan täydellisenä istuimella ja toimilaitteella jalustalla. Nostomekanismi on kaasukäyttöinen, pohja on pyöreä ja verhoilu on valmistettu synteettisestä nahasta mustan sävyissä kromiyksityiskohtien kanssa.

Tutustu kuvan yksityiskohtaisiin mittoihin ja löydä täydellinen tyylin ja toimivuuden yhdistelmä ammattimaiseen salonkiisi.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita