Torkhuv golvmodell – 3 hastigheter – Gabbiano Centurion LVI-203S Svart

Halvin toimitus alkaen 43,18 €
Koodi: 125963
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
287,44 €
Verollinen: 55,63 €
st

Torkhuven Gabbiano är inte bara en vanlig torkhuv för att torka hår, den är en mångsidig lösning som tar hårvården till nästa nivå. Den imponerande designen kombinerar stil och funktionalitet och står stadigt på en justerbar piedestal för att passa alla behov och arbetsmiljöer.

Med tre olika inställningar för luftflödet kan du anpassa torkningen efter varje kunds specifika krav och önskemål. Det robusta värmeelementet i rostfritt stål säkerställer jämn och effektiv torkning varje gång.

Tekniska specifikationer:

Temperatur inställning: 0 – 75 ° C för skonsam och effektiv behandling.

Tidsinställning: 0 – 60 min för flexibilitet och anpassningsbarhet.

Effekt: 1200 W för kraftfull prestanda och snabb torkning.

Mått på förpackning: 44 x 43 x 50 cm – 6 kg och 76 x 16 x 11 cm – 3 kg för enkel hantering och förvaring.

Torkhuvar är en central del av varje frisörsalongs utrustning och erbjuder mer än bara torkning av hår. De är också utrustade med avancerade joniseringsalternativ som neutraliserar statisk elektricitet i håret. Detta resulterar i ett mjukare och mer hanterbart hår som är lättare att forma och styla. Dessutom förbättras hårets glans och utseende avsevärt, vilket ger ett professionellt resultat varje gång.

Upptäck fördelarna med Torkhuven Gabbiano och skapa en oöverträffad upplevelse för dina kunder. Med dess mångsidighet och överlägsna prestanda kommer den att bli en oumbärlig del av din salongs utrustning.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita