Vela Thorax X-ray tuoli

Halvin toimitus alkaen 151 €
Koodi: 70031
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

3 787 €
Verollinen
st

Vakaa työtuoli, sähköinen korkeudensäätö, keskuslukitusrengas, erittäin matala selkänoja, mikä tekee siitä erittäin sopivan erilaisille istumajärjestelmille, esimerkiksi keuhkoille.

Tuotenro: 80101

Valikoimamme sisältää joitakin kohteita, joita emme valmista itse. Vela on tanskalainen laatutuolien valmistaja, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1935 lähtien.

Vela Thorax on vakaa ja turvallinen työtuoli, joka keskeisten lukittujen pyörien ja sen erityisen alhaisen selkänojan ansiosta soveltuu hyvin erilaisiin istuimiin röntgenkuviin, kuten Thoraxiin.

Lue tapaustarina tanskalaisen Aalborgin yliopistollisen sairaalan röntgenosaston tuolista (englanti), jossa heidän päivittäiset haasteet on lueteltu ja Vela osoittaa, kuinka heidän tuolinsa auttoivat osaston henkilökuntaa. Seuraavassa on joitakin henkilöstön kommentteja:

* Tuoli on helppo siirtää huoneeseen ja sijoittaa erilaisten röntgenlaitteiden päälle.

* Keskuslukitus on erittäin hyvä, tuoli on täysin paikallaan röntgensäteiden aikana. 

* Sähkökorkeuden säätimellä voit helposti ja nopeasti säätää korkeutta nykyisen laitteen mukaan

* Matalan selkänojan ansiosta keuhkoja voi jopa röntgensäteellä potilaan istuimella.

alavaunun

Vakaa alavaunun neljä pyörää ja keskuslukitus lisäävät käyttäjän turvallisuutta. Alavaunu takaa optimaalisen jarrutusvoiman kaikissa neljässä pyörässä, vaikka tuoli on epätasaisella alustalla.

selkätuki

Selkänoja voidaan säätää ylös ja alas ja syvyys.

käsinojat

Käsinojia voidaan säätää korkeus- ja sivusuunnassa. Ne voidaan laskea niin alhaisiksi, että voidaan helposti siirtyä tuolista esim. Hänen sänkinsä ja päinvastoin.

Puhdistus / desinfiointi

Kaikki VELAn tuolit on suunniteltu siten, että ne täyttävät kaikki terveydenhuollon korkeat vaatimukset puhdistuksen ja desinfioinnin suhteen. Optimaalisen hygienian varmistamiseksi kaikki pinnat on helppo kuivata / desinfioida, jopa tuolin alapuolella. Selkänojissa on nauha, joka estää lian kertymisen. Tuolien suunnittelu, jossa on puhdistusystävälliset pinnat ilman taitoksia, helpottaa tuolin puhtautta ja desinfiointia. Kaikki tuolien osat kestävät desinfiointia esim. Alkoholilla tai kloorilla suositelluissa pitoisuuksissa ja sekoitusolosuhteissa.

tekonahka

Musta on vakioväri. Muita värejä hinnankorotuksia vastaan, katso värikartta. Keinotekoinen nahkayhdiste täyttää kaikki terveydenhuollon korkeat puhdistusvaatimukset, se kestää 70–85% alkoholia ja kloorin desinfiointia (aktiivinen kloori 1000-1200 ppm). Pyyhi desinfioinnin jälkeen kylmällä, puhtaalla vedellä. Samalla Compoundilla on tyylikäs pinta, joka ei tule liukkaaksi tai hikoilevaksi istua pitkäaikaisen työn aikana.


asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote
Mitat ja paino
Istuinkorkeus 42-62 cm
Istuin 44x44 cm
Selkänoja 29x10 cm
Käsinojan tyyny 9x30 cm
Käsinojan korkeus 0-24 cm
Jalusta 55x55 cm
Enimmäispaino 160 kg

Samanlaisia tuotteita