X-ray tuoli

Halvin toimitus alkaen 28 €
Koodi: 80102
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

2 691 €
Verollinen
st

X-ray tuoli


Vakaa työtuoli, sähköinen korkeudensäätö, keskuslukituspyörät, sopivat erilaisille istumajärjestelmille.

Valikoimamme sisältää joitakin kohteita, joita emme valmista itse. Vela on tanskalainen laatutuolien valmistaja, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1935 lähtien. 

Vela Röntgen on vakaa ja turvallinen työtuoli, joka keskeisten lukittujen pyörien kanssa ja sen vakaa ergonominen selkänoja sopii hyvin erilaisille istuimille röntgensäteille.

Potilas pystyy helposti istumaan alas ja seisomaan tukevilla käsinojilla ja tukevalla alustalla.

alavaunun

Vakaa alavaunun neljä pyörää ja keskuslukitus lisäävät käyttäjän turvallisuutta. Alavaunu takaa optimaalisen jarrutusvoiman kaikissa neljässä pyörässä, vaikka tuoli on epätasaisella alustalla.

selkätuki

Selkänoja voidaan säätää ylös ja alas ja syvyys.

käsinojat

Käsinojia voidaan säätää korkeus- ja sivusuunnassa. Ne voidaan laskea niin alhaisiksi, että voidaan helposti siirtyä tuolista esim. Hänen sänkinsä ja päinvastoin.

Puhdistus / desinfiointi

Kaikki VELAn tuolit on suunniteltu siten, että ne täyttävät kaikki terveydenhuollon korkeat vaatimukset puhdistuksen ja desinfioinnin suhteen. Optimaalisen hygienian varmistamiseksi kaikki pinnat on helppo kuivata / desinfioida, jopa tuolin alapuolella. Selkänojissa on nauha, joka estää lian kertymisen. Tuolien suunnittelu, jossa on puhdistusystävälliset pinnat ilman taitoksia, helpottaa tuolin puhtautta ja desinfiointia. Kaikki tuolien osat kestävät desinfiointia esim. Alkoholilla tai kloorilla suositelluissa pitoisuuksissa ja sekoitusolosuhteissa.

tekonahka

Musta on vakioväri. Muita värejä hinnankorotuksia vastaan, katso värikartta. Keinotekoinen nahkayhdiste täyttää kaikki terveydenhuollon korkeat puhdistusvaatimukset, se kestää 70–85% alkoholia ja kloorin desinfiointia (aktiivinen kloori 1000-1200 ppm). Pyyhi desinfioinnin jälkeen kylmällä, puhtaalla vedellä. Samalla Compoundilla on tyylikäs pinta, joka ei tule liukkaaksi tai hikoilevaksi istua pitkäaikaisen työn aikana.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita