Näytteenottotuoli - Vela Advance Näytteenotto

Halvin toimitus alkaen 123 €
Koodi: 80112
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-3 viikkoa

3 232 €
Verollinen
st

VELA NÄYTTEENOTTORIPOHJAN ENNAKKO

Pieni ja joustava hydraulinen näytteenottajatuoli, kääntyvä 90 astetta kiertyvällä lukolla, erittäin helppo asettaa, vakaa monisäädettävät käsinojat kallistettavalla kääntyvyydellä. Täydellinen näytteenottotuoli pieneen huoneeseen.

Valikoimassamme on eräitä esineitä, joita emme itse valmista. Vela on tanskalainen laatutuolien valmistaja, joka on toiminut vuodesta 1935. 


Vaikka monet näytteenottotuolit vievät paljon tilaa huoneessa, Vela Advance -näytteenotto on erittäin helppo sijoittaa. Se on pieni, joustava ja vakaa hydraulinen tuoli. Jalka on epäsymmetrinen, mikä antaa mahdollisuuden liikkua vapaammin jaloilla. Lukittavat pyörät helpottavat lukitsemista haluttuun kohtaan tai liikkumista esimerkiksi puhdistaessasi. 

Istuinta voidaan kiertää 360 astetta, mutta se on myös varustettu kiertolukolla 90 asteen jälkeen oikealle ja vasemmalle, mikä tarjoaa joustavamman tutkimuksen henkilöstölle.

Sen kompakti muotoilu, tukevat käsinojat ja sähköinen nosto / lasku tekevät siitä täydellisen näytteenottotuolin pieneen huoneeseen.

käsinojat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vakaat käsinojat, mukaan lukien pehmustetut tyynyt, perustuvat kallistuvaan kääntymiseen ja ovat säädettävissä korkeudelle, kulmalle ja akselinsa ympäri. Tyynyjen, joita voidaan myös työntää eteen- ja taaksepäin, koko on 29x11 cm.

Korkeuden säätö

Korkeutta voidaan säätää helposti käsiohjaimella 42-59 cm.

Pyörä

75 mm, joista kaksi on lukittavissa.

Puhdistus / desinfiointi

Kaikki VELA: n tuolit on suunniteltu siten, että ne täyttävät kaikki terveydenhuoltovaatimusten korkeat puhdistus- ja desinfiointivaatimukset. Optimaalisen hygienian saavuttamiseksi kaikki pinnat, myös tuolin alapinta, on helppo kuivata / desinfioida. Selkänojassa on nauha, joka estää lian kerääntymisen. Tuolien muotoilu, jossa on helposti puhdistettavat pinnat ilman taitteita, on helppo pitää tuoli puhtaana ja desinfioituna. Tuolien kaikki osat kestävät desinfioinnin esimerkiksi alkoholilla tai kloorilla suositelluissa pitoisuuksissa ja sekoitusolosuhteissa.

tekonahka

Musta on vakioväri. Muut värit lisämaksusta, katso värikartta. Keinonahkayhdiste täyttää kaikki terveydenhuollon korkeat puhdistustarpeet, se kestää aineita 70-85% alkoholilla ja kloorin desinfioinnilla (aktiivinen kloori pitoisuudessa 1000-1200 ppm). Pyyhi desinfioinnin jälkeen kylmällä, puhtaalla vedellä. Samaan aikaan Compoundilla on mukava pinta, josta ei tule liukas tai hikinen istuakseen pitkäaikaisen työn aikana.


asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote
Mitata
Korkeus 42-57 cm
Istuin 47x49 cm
Selkänoja 43x45 cm
Käsinojan korkeus istuimesta on 21-46 cm
Käsinojan tyyny 29x11 cm
Käyttäjän enimmäispaino 110 kg

Samanlaisia tuotteita