Sähköinen näytteenotto tuoli pilariin

Sähköinen näytteenottotuoli pilarissa, ergonominen tuolituoli, joka on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

Halvin toimitus alkaen 149,56 €
Koodi: 010-5150
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-3 viikkoa
4 312,98 €
Verollinen: 834,77 €
st

Sähköinen näytteenottotuoli pilarissa

Linakin pylväsmoottorilla varustettu sähköinen näytteenottotuoli on yksi monista tuoleista pilarin sarjassa. Se on sileä, käyttäjäystävällinen, ergonominen ja erittäin vakaa näytteenottotuoli, jossa on neljä moottoria.

Näytteenottotuoli on Linakin pilarin ympärille rakennettu hoitotuoli. Se on joustava, käyttäjäystävällinen, ergonominen ja erittäin vakaa tuoli. Neljän moottorinsa ansiosta se voidaan helposti säätää täydelliseen työasentoon. 

Saatavana tässä versiossa, joka kestää korkeintaan 175 kg tai jossa on hieman raskaampia potilaita, yhteensä 215 kg.


alusta

 = Täysin hitsattu jauhemaalattu teräsputkijalusta. Sähköisesti säädettävä, erittäin vakaa rakenne. Tuolia voidaan säätää istuma-asennosta iskuasentoon ja päinvastoin yhdellä painikkeella.

Korkeus = sähköisesti säädettävä 48-80 cm.

sokki Paikka

 = Sähköisesti säädettävä. Koska iskunvaimennusta voidaan säätää jalkaohjauksella (tuolin molemmilta puolilta), sairaanhoitaja voi esimerkiksi vapauttaa kädet potilaalle ja neulalle.

selkätuki

 = Sähköisesti säädettävä.

istuke

 = Sähköisesti säädettävä.

Kaulan tyyny = Kaulan tyyny on erittäin mukava ja sitä voidaan säätää ylös ja alas.

tyynyt

 = Vaahdolla täytetty muovi, joka on päällystetty synteettisellä nahalla ja on saatavilla useimmissa väreissä.

Suojakotelo = Tuolin rungon suojus suojaa moottoria. Sen puhtaat linjat helpottavat myös puhdistusta.

Pyörät = 100 mm keskuslukituspyörät. Helppo vierittää pyörät auttavat, tuoli voidaan helposti kääntää tai siirtää esimerkiksi puhdistettaessa. Kiinteät pyörät mahdollistavat myös hätäkuljetuksen yksinkertaisella ja turvallisella tavalla.

potilaan Kahva

 = Potilaan kahvat ovat mukana. Ne auttavat luottamaan lennolle ja lennolle, hyvin vakaana. Säädettävä lisävarustekiskoa pitkin ja helposti irrotettava, mikä helpottaa potilaan kuljettamista pyörätuolista tai sängystä.

Käsinojat = Mukana olevat käsinojat ovat hyvin vakaita. Niitä voidaan säätää korkeudessa, kulmassa ja akselinsa ympäri, hyvin yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä.

Käsinojat on kolme:

* Irrotettavilla tekonahkailla tyynyillä (vakio) Käsinojien tyynyt, jotka ovat mukana, ovat irrotettavissa ja siten vaihdettavissa. Käsinojan tyynyn mitat n. 46x19 cm.

* Kuten yllä, mutta ilman tyynyä ja mustaa kiinteää vaahtoa

* Ns. "Aktiiviset käsinojat"

Kaksi ensimmäistä käsinojia on myös säädettävissä eteenpäin / taaksepäin pitkin lisävarusteita. Ne voidaan myös helposti poistaa kokonaan, mikä helpottaa potilaan kuljettamista pyörätuolista tai vuoteesta.

Aktiiviset käsinojat, jotka on kiinnitetty selkänojan takaosaan eikä lisäkiskoon, säilyttävät kulman selkänojan säätämisessä. Tarkoituksena on, että vaikka potilaan selkänoja olisi säädettävä, käsivarren käsivarsi voidaan pitää ilman, että käsinojan kulmaa muutetaan.

Kaikki kolme vaihtoehtoa ovat säädettävissä kulma-asennossa kaasumännän avulla.

Moottorit ja säätimet

220-240 V, moottorit 24 V. Mukana käsin ja jalka. Tuolin molemmin puolin sijaitsevat jalkaohjaimet on asennettu lattian yläpuolelle. Tämä, samoin kuin se, että lattialla ei ole kaapeleita joko käsin tai jalkaohjaimiin, on suuri etu tuolimme kanssa. Käsiohjaimet on helppo asentaa yhteen kahdesta suljetusta ripustuslaitteesta.

ripustuslaitteisiin

Tuolin selkänojalla on kaksi kromikädensijaa. Niitä voidaan käyttää käsiohjaimen ripustukseen, mutta ne ovat myös ohjauskahva hätäkuljetuksiin. Jos haluat mieluummin käyttää paperirullanpidintä tuolin selkänojaan, kahvat poistetaan ja pidike on asennettu samaan reikään.

loppuun taulukot

 

Uusissa tuoleissa voit nyt tilata myös lastauspöydän lisävarusteena. Taulukko voidaan sijoittaa tuolin molemmille puolille.

akkuvarmistus

Vaihtoehtoisesti voit varustaa tuolin akkuvarmennuksella, joka takaa toiminnan jopa sähkökatkoksen sattuessa.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote
Dimensions & Weight
Total length 174 cm
Length Backrest 90 cm
Length The seat cushion 48 cm
Length Leg leg 31 cm
Width of pads 55 cm
Bench width 48 cm (42 in the narrowest position)
Height 48-80 cm.
Weight 93 kg
Lifting capacity 165 kg

Samanlaisia tuotteita