Tryckavlastande madrasser

Tyynyt ja patjat

Patja Fibromyalgia / Halvin

Haluatko nukkua oikeassa?

Kannattaa sijoittaa todellinen petauspatjalla patja, koska olet puolet elämästään sängyssä.

Kun testaat patjan SweHealth kuukaudessa kotona, hinta on enintään 399 kruunua. (299 kr sinulle ja 100 dollaria vastineeksi)

Miksi patjat hyviä?

* Patja muotoutuu kehon, selkärangan ja lihakset saavat levätä he tarvitsevat elpyä.

* Sinä nakata ja kääntää sinut vähemmän, saat enemmän unta

* Jos haluat säilyttää verenkiertoa

* Sinun takarivissä ovat suoria, plain patja, joten se voi olla kaareva, joka osaltaan moniin kehon valehtelee ongelmia.

SweHealth on kolme erilaista sijauspatjat kahden eri materiaalin tyyppiä. Ortho ja Soft 8 cm paksu ja korkea tilavuuspaino on noin 70 kg / m3 ja Bass patja 7cm paksu samanlaista lämpöherkkien materiaalia Ortho mutta alemmalla tilavuuspainon, 50 kg / m3.

Base patja (halvin Ruotsissa, jossa hintatakuu!)

Bass patja on täynnä 7 cm paksua lämpötilasensitiivistä paineenalennus- materiaalia. Se on hieman kiinteämpi / kovempi kuin meidän Ortho patja. Bass patja on hyvin alhainen hinta, mutta silti sama paine helpotusta toiminto kuin muut patjat. Base patja toimitetaan tyhjiöpakattu asiakkaalle irroitettava kangasta puhtaasta puuvillasta.

Ortho nojatuoli

Orto patja yksin, joiden paksuus on yhtä paljon kuin 8 cm. Aitoa painetta vähentävät ja lämpötilaherkät patja muotoutuu kehon lämpöä. Orto paksuus koko 8 cm, 10-vuoden takuun ja korkealaatuisia! Sopii kaikentyyppisiin selässä ja lantion ongelmia, ja kaikille, jotka haluavat parantaa unen laatua.

Pehmeä nojatuoli

Pehmeä nojatuoli pad on ainutlaatuinen Ruotsissa ja SweHealth yksin todellinen paineenalennus- 8 cm paksu patja pad, että tuskin kovenee kaikki siistit makuuhuone ympäristössä. Soft on pehmeämpi kuin Base patjan, mutta on sama kovuus kuin Ortho patja noin 20 asteen sisälämpötilan. Pehmeät tyynyt sopii ihmisille, jotka ovat herkkiä paineen oireita kuten fibromyalgia, niveltulehdus, lihaskipu, epämukavuus hartiat, niska. Pehmeä patja on ihmisille, jotka tarvitsevat erittäin pehmeä tyyny-top patja.

Paineenalennus- tyynyt

Painetta vähentävät tyyny, että muotit täydellisesti pään ja kaulan. Ergonomisesti muotoiltu kaksi puolta, joten ne voidaan kääntää. Tukee hyvin kaulan sekä silloin, kun makaat selälläsi ja puolella. Tyyny on myös sisäkansi ja tulee valkoinen kartonki asiakkaiden käytännön muovinen kahva.

Painetta vähentävät patjoille on suunniteltu ja testattu vastaamaan Spine asiantuntijoiden laadukkaita. Tuotteitamme voi aiheuttaa allergisia reaktioita, meillä ei ole ollut yhtään tapausta astmaa, allergioita tai ihottumaa.