Pussilakanat 220x220cm vuoden pussilakanat

Pussilakanat 220x220cm vuoden pussilakanat Pussilakanat 220x220 cm, täynnä suuria ja pirteä hanhenuntuva korkealaatuisia. Mukava ja pehmeä peite kaikkina vuodenaikoina. Ilmava ohut kesällä peitto ja välineet lämmin peitto keväällä ja …

Halvin toimitus alkaen 0 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
212,77 €
Verollinen: 41,18 €
Pussilakanat 220x220cm vuoden pussilakanat

Pussilakanat 220x220 cm, täynnä suuria ja pirteä hanhenuntuva korkealaatuisia. Mukava ja pehmeä peite kaikkina vuodenaikoina. Ilmava ohut kesällä peitto ja välineet lämmin peitto keväällä ja syksyllä. Yhdessä he kokoontuivat hyvä talvi huopa.

Duntäckets täyttö

Pussilakanat täynnä iso ja pirteä hanhenuntuva hienointa laatua. Tämä hämmästyttävä luonnon tuote tarjoaa hyvän nukkumismukavuuden.
Dun hengittää koska peitto pitää sinut mukavan lämpimänä koko yön. Toisin kuin peittoja valmistettu synteettisistä materiaaleista on jymähdys kyky imeä ja vapauttaa kosteutta. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus, yhdistettynä Outlasts®materialets lämpö säätö- ominaisuudet, varmista, että saat parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden TMS peite.

Ympärivuotinen viltti
Höyhenpeitolla kaikkina vuodenaikoina. Peitto sisältää ilmava ohut kesällä peitto ja välineet lämmin peitto keväällä ja syksyllä. Peitot kiinnitetty yhteen napeilla ja yhdessä ne tulevat todella mukava ja lämmin talvi peitto. On erittäin tärkeää saada oikea lämpöä peitto, siksi, TMS peitto kaikkina vuodenaikoina ja tarjoaa myös Outlast®teknologin.
Peitto 1: 80% hanhen untuvaa, 20% hanhen sulka, pussilakanat 2: 60% hanhen untuvaa, 40% hanhen sulka.
Noste 10-11. Täytteen paino: 1235g.

Outlast® tekniikka
Pussilakanat on Outlasts® lämpötilaa sääteleviin materiaali joka pitää lämpöä ihanteellinen mukavuusalueen nukkumaan. Ei liian kuuma tai liian kylmä, juuri sopiva.
Lisätietoa: Outlast®

Kankaan laatu
Kangas on paneeli ommeltu, mikä pitää alas paikallaan ja tekee peite lämpimämpi. Kangas on suuri lankatiheys 400TC kanssa suuri kulutuskestävyys ja käyttöikä.

Ehdoin: 10 vuoden takuu

Toimitusaika: 2-4 päivää

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita