Tarsus hoitopöydät

Tarsus hierontapöydät 


Me SweHealth on ylpeä toimittaja Tarsolainen, tunnettu ruotsalainen valmistettu hierontapöydät valmistettu yli 75 000 kappaletta

Monet kansalliset joukkueet, sekä useita ruotsalaisia ja useita ulkomaisia, on monen vuoden kokemus Tarsolainen penkit sekä määriä muita urheiluseuroja sekä hierojat ja muut terapeutit eri puolilla maailmaa.

1,5 vuotta sitten otimme askeleen päässä keinonahkaa pehmennysaineet nimeltään ftalaatteja. Otamme nyt uuden askeleen ja nahka nimeltään Peri, joka on vielä parempi. Uutta on myös, että nyt kaikki asiakkaat voivat valita kaikkien värit, yhteensä yhdeksän värejä, ilman lisäkustannuksia!

Uusi keinonahka - ja tässä olemme ensimmäinen Ruotsin toimittajien keskuudessa tällä päivitys - on synteettinen nahka PVC ns ftalaatteja. Ftalaatit ovat ryhmä kemikaaleja käytetään perinteisesti muun muassa PVC: n pehmittämiseen. Se on ftalaatteja vapaa tarkoittaa, että se voidaan käyttää myös alueilla, joilla on vaatimus, että ftalaatit ei ehkä tapahdu. Nahka, jotka eivät sisällä ftalaatteja ovat osoittautuneet kestävämpiä ja tuoksuu vähemmän kuin useimmat tuotteita ftalaatteja.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme nettikaupan palveluita. Käyttämällä nettikauppaamme hyväksyt evästeiden käytön.