Modell lätt

Malli VALO

Malli LÄTT on viimeisin kannettava penkkimme. Se on ainutlaatuinen pienestä painostaan ​​(vain noin 9 kg) johtuen samalla erittäin vakaa. EASY myydään sivutukilla, niskatuella, käsivarsilla ja telineellä. Musta lakattu alusta on vakiona ja sisältyy hintaan (arvo 750 SEK).

LÄTT: stä sanotaan seuraavaa:

”Tarsus keksi yhden odotetuimmista penkkiuutisista vuonna 2009, vakaan ja liikkuvan manipulointipenkin: EASY. Penkki on yksinkertaisesti CRAZY! Se on erittäin vakaa, se ei epäonnistu takaisin (monien penkkien kanssa sinun on työskenneltävä "pystyssä"), olet todella mukava siinä. Pidän myös reppulaukusta. " 

// Johan Starre, lääketieteen kurssifoorumi ja Naprapath-yliopisto

Ja toinen tarjous:

LÄTT on ehdottoman fantastinen penkki, niin kevyt ja joustava kantaakseen samalla kun se on uskomattoman vakaa. Kun matkustan urheilijoiden kanssa, hoitopenkki on yksi tärkeimmistä työkaluista, joista olen riippuvainen, ja LIGHT on ollut minulle iso nostolaite. Urheilijat, joiden kanssa olen työskennellyt sen jälkeen kun sain tämän penkin, ovat spontaanisti sanoneet, että heidän mielestään on paljon mukavampaa penkkiä maata kuin mitä aiemmin käytin.

Thomas Avenbrand Osuudella. fysioterapeutti 

Sertifioitu urheilun fysioterapeutti   

Helppo suositella esimerkiksi ...

* jos työskentelet manipuloinnin kanssa ja mieluummin matala penkki. VALON korkeusalueet ovat vain noin 50–60 cm. 

* jos haluat ehdottomimman liikkuvan penkin. Vaikka se on hiukan alempi ja lyhyempi kuin muut, se painaa vain noin 9 kg ja myydään ainutlaatuisella reppulaukulla. 

HELPOSTI EI SUOSITELTU ...

* jos tarvitset yli 60 cm korkean penkin. Tällöin suositellaan MA, TE tai ZON.

* jos tarvitset yhteensä yli 160 cm pituista penkkiä. On totta, että sitä on helppo täydentää jatkeella, joka lisää 20 cm, mutta et koskaan saavuta yli 180 cm pitkää.

* jos aiot laajentaa yritystäsi sähkö- tai hydraulisella alustalla. EASY on ainoa kannettavista penkeistämme, joita ei voida käyttää runkoon.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme nettikaupan palveluita. Käyttämällä nettikauppaamme hyväksyt evästeiden käytön.