TENS elektrodit - 50x90mm

TENS elektrodit - 50x90mm Liima elektrodi Swehealth tarttuu paremmin kuin perinteiset elektrodit, erinomainen jopa epätasaisilla ruumiinosia. Se on myös ylivoimainen hyvä johtavuus. Kumpikaan geeli tai liima tarvitaan joka tekee hakemuksen …

Halvin toimitus alkaen 0 €
Koodi: 50x90mm
MPN: CWN2509
GTIN-koodi: 4260280180571
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-5 dagar
13 € 8,64 €
Verollinen: 1,67 €
st

Swehealth itseliimautuva elektrodi 50x90mm

Laadukkaat ja käytännölliset TENS-elektrodit

4 kpl / pakkaus

Etsitkö korkealaatuisimpia liimautuvia TENS-elektrodeja? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Swehealthissä tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia itseliimautuvia elektrodeja koossa 50x90mm. Jokainen pakkaus sisältää yhteensä neljä näitä korkean suorituskyvyn elektrodeja, jotka takaavat kätevän ja helpon käytön. Swehealthin innovatiivisen suunnittelun ansiosta voit sanoa hyvästit tahmeille geeleille ja hankalalle teipille – elektrodimme on suunniteltu poistamaan lisätarvikkeiden tarve.

Erinomainen tarttuvuus ja johtavuus

Se, mikä todella erottaa TENS-elektrodimme muista, on niiden erinomainen tarttuvuus. Ne toimivat erinomaisesti myös epätasaisilla kehon pinnoilla varmistaen turvallisen ja luotettavan yhteyden koko hoitojen ajan. Mutta siinä ei vielä kaikki – elektrodeillamme on myös erinomainen johtavuus. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että he antavat tarkkoja ja tehokkaita sähköimpulsseja, jotka johtavat luotettaviin kivunlievitykseen ja hoitotuloksiin.

Kestävyys ja monipuolisuus

TENS-elektrodimme eivät ole vain itseliimautuvia ja johtavia, vaan ne ovat myös uskomattoman monipuolisia ja kestäviä. Ne sopivat erilaisiin hoitosovelluksiin, kun niitä hoidetaan ja säilytetään oikein. Sijoita premium-elektrodeihimme ja vie sähköhoitokokemuksesi uusiin korkeuksiin. Valitse Swehealth saavuttaaksesi vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja parhaat mahdolliset tulokset.

Vinkkejä elektrodin käyttöön ja kestävyyteen

  • Noudata näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä elektrodien kestävyyden ja tehokkuuden maksimoimiseksi:
  • Puhdista iho aina huolellisesti saippualla ja vedellä ennen hoitoa ja varmista, että se on kuiva. Vältä tuotteiden, kuten voiteen, hierontaöljyn tai meikin käyttöä hoitoalueella.
  • Kun irrotat elektrodeja muovista, vältä vetämistä kaapelista. Pidä sen sijaan varovasti kiinni elektrodin reunasta vaurioiden välttämiseksi.
  • Aseta elektrodit käytön jälkeen takaisin muoviselle alustalle kuivumisen estämiseksi.
  • Jos elektrodigeeli kuivuu, voit helposti kosteuttaa sen ruiskuttamalla hieman vettä tai lisäämällä muutama tippa vettä. Älä koskaan upota elektrodeja veteen.
  • Säilytä elektrodit aina mukana toimitetussa säilytyspussissa ja varmista, että pussi on tiukasti suljettu. Säilytys huoneenlämmössä on optimaalinen.
  • Vaihda elektrodit uusiin, kun niissä näkyy kulumisen merkkejä, varmistaaksesi jatkuvan tehokkuuden ja turvallisuuden hoitojen aikana.


Swehealthin itsekiinnittyvien elektrodien avulla voit olla varma, että saat korkealaatuisimpia tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja antavat luotettavia tuloksia. Tilaa elektrodit meiltä ja koe ero itse!

asiakkaiden arvostelut

Birgitta Larsson
Elektrodit kymmeniä
Elektrodit kiinnittyvät paremmin ja kestävät pidempään, mielestäni oli nopea toimitus

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita