× Tuotetta ei voi enää tilata

Cefar Primo Pro - lihasstimulaattori

CEFAR PRIMO PRO - lihasstimulaattori Luonnollinen valinta! CEFAR PRIMO PRO onLihasvarustettu tahansa haasteeseen! Tässä ovat kaikki mahdollisuudet niille, jotka haluavat sopeutua hoitoon oikealle merkintä ja potilaan. Korkea laatu yhdistettynä …

Halvin toimitus alkaen 9,30 €
Varastotilanne: Slutsåld

252,59 €
Verollinen: 48,89 €

CEFAR PRIMO PRO - lihasstimulaattori


Luonnollinen valinta!

CEFAR PRIMO PRO onLihasvarustettu tahansa haasteeseen! Tässä ovat kaikki mahdollisuudet niille, jotka haluavat sopeutua hoitoon oikealle merkintä ja potilaan. Korkea laatu yhdistettynä käyttäjäystävällinen muotoilu mahdollistaa CEFAR PRIMO PRO on hyvin helppokäyttöinen sekä lääketieteellistä koulutusta, jossa potilaan kotona.

Cefar Primo Pro tarjoaa TENS ohjelmien hoitoon erilaisten kipua. Se on 7 esiasetettua hoito-ohjelmia, plus kolme työpaikat luoda yksilöllisiä ohjelmia:

P1: HöGFREVENT TENS
P2: TAAJ TENS pulssijonot
P3: pulssimoduloidut korkean taajuuden TENS
P4: Arkaluonteisiin ihoalueilla
P5: Sekoitettu taajuus stimulaatio
P6: pahoinvoinnin
P7: CEFAR FLOW TENS
P8-10: HENKILÖKOHTAINEN OHJELMAT

Ominaisuudet

Cefar Easy Touch ™: automaattinen amplitudinsäätöyksikölle - yksinkertaisesti painamalla nappia amplitudi säädetään automaattisesti. Toiminto, joka helpottaa käyttäjän ja varmistaa, että optimaalinen stimulaatio saavutettu. Kaikki parhaat hoitotulokset! Ohjelmoitava: stimulaattorin avulla voit luoda ja pelastaa kolme mukautettuja ohjelmia. Cefar Flow Kymmenet: esiasetettu ohjelma uusi, mukava stimulaatio menetelmä. Käytä molempia kanavia samanaikaisesti yhdistää kivunlievitys miellyttävä, hierovat tunne.
Taustavalaistu näyttö: stimulaattorin on suurempi näyttö ja taustavalo on helppo lukea, vaikka ympäristön valo on huono. Kaulahihna: stimulaattorin on irrotettava kaulahihna ja vyöklipsi, joten se on helppo käyttää kotona.
Kaksi erillistä kanavaa: Käsittele kahta eri ohjelmaa samaan aikaan. Muita etuja: Taukotoiminto, ohjelma lukko, ajastin, näppäinlukko, itsetarkistuksen ja noudattamista.

Kanavien lukumäärä: 2
Ohjelmien määrä: 7 valmiiksi, 3 ohjelmoitava
Suurin virta: 60 mA
Kasvaessa: vähintään 0,5 mA
Pulssin leveys: 300 μsekunder
Taajuus: 120 Hz
Virtalähde: 2x1, 5V AA
Mitat (PxLxK): 120 x 30 x 50 mm (P x L x K)
Paino: 180g akkuineen
Sähköturvallisuus: Luokka II, tyyppi BF
Turvallisuus: IEC 60601-1, IEC 60101-1-2

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita