(copy)

Halvin toimitus alkaen 26,08 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
522,97 €
Verollinen: 101,22 €
st

Kroppsformning elektrostimulering enhet

Den professionella Elegante T9116 elektrostimuleringsenheten är ett utmärkt verktyg som stödjer kroppsformningsprocessen . Den erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive de som är dedikerade till viktminskning, kroppsformning, bröstförstärkning och sjukgymnastik . Med exakt punktstimulering kan användare snabbt uppnå önskade viktminskningsresultat. Elektrostimulering använder växelström, stimulerar effektivt musklerna att träna, tillåter kroppsformning och bantning . Denna professionella enhet blir en idealisk lösning för skönhetssalonger, utökar utbudet av behandlingar som erbjuds och ger kunderna en omfattande vård för sin figur .

Enkel kontrollpanel

LCD-skärmen tillåter exakt övervakning och smidig justering av individuella behandlingsparametrar , skräddarsy dem efter användarens behov. På skärmen kan du övervaka behandlingens varaktighet , ställa in intervaller och justera intensiteten på enskilda elektroder, vilket ger full kontroll över den terapeutiska processen . Enheten har utformats ergonomiskt och dess intuitiva skärm möjliggör enkel justering av intensiteten av elektrostimulering . Dessutom ökar en praktisk hylla av transparent plast för elektroder bekvämligheten med att använda enheten.

Effektiv metod för kroppsformning

Den innovativa enheten baserad på elektrostimulering minskar inte bara effektivt fett inne i kroppen, särskilt i buken, utan stimulerar också kroppens formningsprocessen . Med elektrostimuleringsbehandlingar kan du korrigera formen på bröst, lår eller höfter . Tack vare exakt punktstimulering reglerar enheten lymfflödet, hjälper till att eliminera gifter från kroppen , förbättrar mikrocirkulationen och stimulerar ämnesomsättningen. Dessutom kan det vara ett effektivt stöd under rehabilitering och sjukgymnastik , speciellt vid besvär som ländryggssmärta, reumatiska tillstånd eller efter skador. En heltäckande lösning baserad på elektrostimulering hjälper till att behålla din drömfigur även efter att du gått ner i vikt. Vid behandlingar med elektrostimulering reduceras en betydande del av fettcellerna och huden blir fastare och mer elastisk . Elektrostimulering, som en typ av passiv träning, gör att du kan förbättra muskelkontraktionskapaciteten och stimulera dem genom att öka fibrernas volym, styrka och elasticitet. Behandlingarna resulterar också i en signifikant minskning av vätske- och fettretention och muskelspänningar.

Modern design och funktionalitet

En enhet som kännetecknas av en innovativ och modern design som inte bara väcker uppmärksamhet med sin estetik utan också säkerställer hög funktionalitet. Den genomarbetade designen ser stilig ut, men utrustningen möter också kundernas praktiska behov, vilket säkerställer komfort och mångsidig användning . Antiglidelement på undersidan av enhetens bas säkerställer stabilitet under användning . Materialen som används gör enheten hållbar och lätt att hålla ren .

Mått visas på bilden.


Setet innehåller: enhetsbas, patchsladd, elektroder, nätsladd, elastiskt band, säkring, instruktioner.

Data:

Effekt: 30 W

Spänning: 220 V

Garanti: 12 månader

Paketmått: 61×45,5×26 cm

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita