(copy) (copy) (copy)

Halvin toimitus alkaen 26,08 €
Koodi: 118590
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
139,14 € 111,60 €
Verollinen: 21,60 €
st

Sadelstol vit 6001 med hjul

Förhöj din salongs elegans och komfort med vår Kosmetiska Pall med Ryggstöd. Designad med både stil och stabilitet i åtanke, erbjuder denna pall en perfekt kombination av funktion och skönhet.

Den profilerade sitsen ger optimal komfort under längre sessioner samtidigt som det ergonomiska ryggstödet stöder en korrekt sittställning. För att komplettera dess eleganta utseende är pallens guldfärgade metallelement en underbar touch som ger en känsla av lyx och raffinement till din inredning.

Monterad på en femstjärnig bas med smidiga plasthjul, kombinerar denna pall rörlighet med stabilitet, vilket gör den enkel att förflytta samtidigt som den förblir stadig och säker under användning.

Tillgänglig i en klassisk vit färg är vår kosmetiska pall en oumbärlig möbel i varje skönhetssalong eller frisersalong. Dess lackade metallytor ger inte bara en hållbar och enkel att rengöra yta utan ger också en polerad finish som lyfter fram dess estetiska skönhet.

Observera att guldelementen är belagda med en högkvalitativ lack för att säkerställa långvarig glans och motståndskraft mot vardagligt slitage. Eventuell mekanisk skada på lacken omfattas inte av garantin.


Mått på förpackningen: 40x40x23 cm

Uppgradera din salongs estetik och funktionalitet med vår Kosmetiska Pall med Ryggstöd idag!

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita