Hoitotuoli Pro Ink 611 tatuointituoli musta

Halvin toimitus alkaen 112,97 €
Koodi: 147806
GTIN-koodi: 5906717455056
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
871,91 €
Verollinen: 168,76 €
st

Pro Ink 611 tatuointituoli musta

Tatuointisänky tatuoijille

PRO INK on ensisijainen valinta tatuointialalla, sillä se tarjoaa edistyneitä laitteita ja tarvikkeita, jotka on räätälöity tatuointisalien vaatimuksiin. Valikoimastamme löytyy tatuointituoleja, avustajia ja tukia, jotka on luotu merkittävästi helpottamaan työprosessia.

Pro Ink 611 - Mukavuuden ja toiminnan mestariteos

Mullistava Pro Ink 611 tatuointituoli on varustettu hydraulisella toimilaitteella ja jaetulla jalkatuella ergonomisen toiminnan takaamiseksi tatuointisalissa. Sekä asiakkaan että taiteilijan mukavuutta ajatellen suunniteltu tuoli tarjoaa laajat säätömahdollisuudet ja minimalistisen muotoilun, joka sulautuu sulavasti erilaisiin sisätiloihin.

Käytännöllinen säädettävä jalkatuki

Jaettu jalkatuki mahdollistaa jalkojen itsenäisen asennon, ja sen säädettävät osat lukitaan manuaalisesti erityisesti suunnitelluilla vivuilla. Jalkatuen pidennystä voidaan säätää antamaan optimaalinen tuki erityisesti pitemmille käyttäjille.

Korkeudensäätö tehokkaalla hydrauliikalla

Käyttäjäystävällinen hydraulinen toimilaite mahdollistaa tasaisen korkeudensäädön välillä 55-73 cm. Tämä ominaisuus mahdollistaa räätälöinnin käyttäjän yksilöllisten mieltymysten mukaan ja ottaa huomioon tatuointialan ainutlaatuiset vaatimukset. Pro Ink 611 tarjoaa siis optimaaliset olosuhteet tarkkojen ja monimutkaisten taideteosten luomiseen.

Ergonomia modernissa suunnittelussa

Tuolin yksinkertainen ja minimalistinen ulkonäkö yhdessä klassisten värien kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa tatuointisalonkiin. Toimiva tuoli helpottaa sekä tatuoidun että taiteilijan ottamista mukavaan asentoon. Muodonkestävällä vaahtomuovilla pehmusteella, mukavalla mustan sävyisellä synteettisellä nahalla ja vakaalla metallirungolla se tarjoaa kestävyyden ja helpon puhdistuksen. Esteettiset, yksinkertaiset saumat antavat sille ainutlaatuisen luonteen. Jalustassa olevat pyörät helpottavat myös huonekalujen siirtämistä. Pro Ink 611 on enemmän kuin pelkkä tuoli – se on investointi mukavuuteen ja tyyliin tatuointiympäristössä.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita