Toimiva polvinivel

Knä modell i naturlig storlek, tillverkad av SOMSO-Plast. Flexion, extension, inre och yttre rotation. Löstagbar från basen.

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: NS 50
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
290,22 €
Verollinen: 56,17 €
st

Trevlig modell av knäleden i naturlig storlek, tillverkad av patenterad SOMSO-plast. Följande rörelser är möjliga: flexion, förlängning, yttre rotation, inåtgående rotation. Quadriceps femoris senan är avtagbar från lårbenet så att ledband och meniscusser blir fullt synliga. Modellen levereras på ett stativ som är avtagbar från.

Anatomiskt sett visar knämodellen en del av lårbenet, en del av tibia (en tibia), en del av benbenet (fibula), knätlocket (patella) och båda meniskorna i knäleden. Benstrukturen är extremt realistisk, och därför är tydliga "osseous landmarks" som noder och indragningar tydligt sett.

Använder. gummi visar modellen också många av ledband som hör till knäleden.


Du ser följande:

Lie. säkerhet tibial (medial sidband), lig. säkerhetsfibulära (laterala sidobanden), lig. posterior cruciatum (posterior cruciate ligament), lig. cruciatum anterius (främre korsband)

lika. meniscofemoral posterius och en bit av quadriceps senen med inbäddning av knäskålen och fortsättningen "inklusive" som lik. patellae fäst vid tibia.

Det borde läggas till att våra kunder har märkt extremt realistiska detaljer, såsom meniskens speciella design och den släta utformningen av de gemensamma ytorna.

Den rörliga modellen är extremt flexibel och är därför idealisk för att visa rörelser som flexion och rotation. 

Dessutom kan quadriceps senan lossas och lyftas så att knäleds interiör med korsband och menisk kan studeras i detalj.

Kliniskt är modellen idealisk för förståelse av ligamentskador (speciellt skador på korsbandet och sidbandet), meniskusskador, möss, patellar (knälock), patellafrakturer och knäledsfrakturer. 

Modellen kan också användas för att förstå sjukdomar som knästrosor (knä artrit), reumatoid artrit (rheumatoid arthritis) och rinnande och simma knän.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita